Het theater

Het theater dateert uit 1954. De tribunes zijn in 2015 vernieuwd (900 zitplaatsen). Enkele jaren eerder werd het swingplein tussen podium en tribunes verhard (750 staanplaatsen). Totale capaciteit 1.650 bezoekers.

Bij evenementen worden er tientallen solarlampionnen opgehangen en de bosschages met dmx-lampen uitgelicht. Check de korte videoclip OPENLUCHTTHEATER IN VOGELVLUCHT.

De klinkers op het swingplein zijn in een komvorm aangelegd.In de winter wordt hier een IJSBAANTJE voor de kinderen gecreëerd. Na afloop van grote concerten zijn er sfeervolle afterparty's met deejay op het aangrenzende Muntenplein.

Intieme setting

Door jute schermen te plaatsen tussen de tribunes kan het theater heel intiem worden gemaakt. Op deze manier worden bij kleine evenementen de tribunes aan het zicht onttrokken. Het theater faciliteert ook uitvaardiensten en non-profit instellingen kunnen het theater tegen een onkostenvergoeding huren. Check hier de PLATTEGROND-KAART van ons theater.

Mini-docu 'Van bijna failliet naar 2.000 donateurs'

In de mini-documentaire 'Van bijna failliet naar 2.000 donateurs wordt het verhaal vertelt over de stormachtige ontwikkeling van het theater tussen 2009 en 2017.