Bestuur & organisatie

Bestuur

Openluchttheater Eibergen is een 100 procent vrijwilligersorganisatie. Dat geldt ook voor de bestuursleden. Het bestuur vergadert eens in de drie weken, het hele jaar rond. Ieder bestuurslid heeft een eigen portefeuille en is het eerste aanspreekpunt voor alle zaken die daar onder vallen. Het bestuur neemt bij alle belangrijke zaken in gezamenlijkheid een beslissing. Lees ook het JAARVERSLAG 2018.

Onze bestuursleden
Berry Kransen

Berry Kransen (Voorzitter)

berry@openluchttheatereibergen.nl

Hoofdverantwoordelijk voor alle deelgebieden van de organisatie. Samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor richting en beleid. Het takenpakket bestaat uit het plannen, organiseren, voorbereiden en leiden van de vergaderingen. Daarnaast heeft de voorzitter kennis van de deelgebieden waarin de bestuursleden werken. De voorzitter geeft acte de presence bij verschillende officiele of openbare gelegenheden.

Kitty Stoffers

Kitty Stoffers (Facilitair)

kitty@openluchttheatereibergen.nl

Aanspreekpunt bij inkoop leveranciers. Bij evenementen verantwoordelijk voor inhuren materieel, stroomvoorziening en logistiek horeca-faciliteiten. Ondersteuning eventmanager in de breedste zin van het woord.

Raph Schouten

Raph Schouten (PR & Algemene Zaken)

algemenezaken@openluchttheatereibergen.nl

Verantwoordelijk voor de PR & marketing, interne en externe communicatie. Verzorgt onder meer de website, nieuwsbrieven, relatiebeheer (oa. donateurs), persberichten, vergunningaanvragen gemeente. Daarnaast ondersteuning aan het promotieteam en support bij productie drukwerk/affiches.

Marjon ten Brinke

Marjon ten Brinke (Vrijwilligerscoördinator)

marjon@openluchttheatereibergen.nl

Is het eerste aanspreekpunt voor de 120 vrijwilligers. Regelt de personele invulling en aansturing bij evenementen en doet de intake-gesprekken met potentiële vrijwilligers. Is daarnaast -in de breedste zin van het woord- verantwoordelijk voor de communicatie met en tussen de vrijwilligers van het openluchttheater.

Manon van Gaal

Manon van Gaal (Programmering)

manon@openluchttheatereibergen.nl

Is verantwoordelijk voor de programmering van de diverse muziek- en theater voorstellingen, concerten en programma’s. Tevens een verbindende schakel met de managements en bookers, agenten, artiesten, orkesten en overige partijen. De programmeur screent bovendien het artistieke aanbod.

Wij ontvangen maandelijks tientallen tips en aanbiedingen. Het is ondoenlijk om deze allemaal te beantwoorden. Wij lezen wel alle mails die binnenkomen. Als er iets tussenzit waar wij iets in zien, dan nemen wij vervolgens zelf contact met u op.

Ton Schepers

Ton Schepers (Penningmeester)

ton@openluchttheatereibergen.nl

Verantwoordelijk voor alles wat met de financiën te maken heeft. Zoals het verzorgen van de administratie, opstellen jaarrekening en begroting, verzorgen aangifte omzetbelasting, geldbeheer bij evenementen, opstellen contracten met artiesten en incasso- en betalingsbeheer. Naast dit financiële werk coördinator van het onderhoudsploegje 'De pensionado’s'.