20
mei

Achterhoeks Metalfest

Datum:

20-05-2017

Tijd:

19:00 - 00:30 uur

Prijs voorverkoop:

€ 8,00

Prijs dagkassa:

€ 10,50

Maak je borst maar nat, want in samenwerking met het Achterhoeks Metal Front hebben we een dijk van een programma voor je samengesteld voor de derde editie van het Achterhoeks Metalfest.

We trappen af met Grown Cold (foto links). Metalcore met een hardcore vibe. De vijfmans-band heeft meer dan 250 shows achter de rug, inclusief een Europese tour.

Daarna knalt het koepeldak er af met The Heritance.

Een gepeperde kruisbestuiving van verschillende stijlen metal. De debuut-cd 'Focus In Reliquum' kreeg een oorverdovend onthaal. De vijfmans-formatie bestaat uit vijf doorgewinterde musici: Dennis (vocals), Hrödger (bass/vocals), Rik (drums), Thomas & Wouter (guitar).

Izegrim

Vervolgens ruim baan voor de heavy en trash metal van Martyr. Deze vijfmaands-band heeft inmiddels acht cd's en platen uitgebracht. Bezetting: Rick Bouwmans (guitar), Rop van Haren (vocals), Wilfried Broekman (drums), Jeffrey Bryan Rijnsburger (bass) en Marcel Heesakkers (guitar).

De uitsmijter van de derde editie van het Achterhoeks Metalfest is Izegrim. De band speelde op vele grote festivals, waaronder Eindhoven Metal, Stonehenge Festival en Antwerp Metal Fest. Hun eigen YouTube-kanaal is goed voor 1 miljoen views. In 2014 werd Izegrim ook nog eens uitgeroepen tot winnaar van de Cripper Award.

Ticket-verkoop

Je scoort snel en voordelig op onze website je online-tickets. Slechts 8 euro (inclusief alle bijkomende kosten). Dagkassa 10,50 euro.

Time-table:

19:00 uur: Poort open
19:45 uur: Grown Cold
20:45 uur:The Heritance
21:45 uur:Martyr
23:15 uur:Izegrim


Goed om te weten:

  • Begintijd = tijdstip dat de poort open gaat. Start optredens is doorgaans 30 tot 60 minuten later. Dit varieert per artiest.
  • Wij werken met breekmunten (hele en halve munten).
  • Kijk ook even naar onze huisregels, elders op de website. Daar staan wat afspraken om het voor iedereen leuk te houden.
Meer activiteiten