08
jul

Achterhoeks Streekfestival 2018

Datum:

08-07-2018

Tijd:

11:00 - 19:00 uur

Prijs voorverkoop:

€ 6,00

Prijs dagkassa:

€ 7,50

Achterhoeks op z'n puurst met een vleugje 'Oaver de Grenze'.

Dat is het Achterhoeks Streekfestival op 8 juli 2018. Kijk en ervaar het straattheater, de indrukwekkende reuzenvliegers, echte ambachten, demonstraties en kunstenaars. Ruik en proefde (h)eerlijke gerechten van de foodtrucks en ga naar huis met mooie streekproducten.

Bekijk het online infoboekje Achterhoeks Streekfestival 2018. Luister en beleef de lokale, virtuoze en nieuwe muziek- en comedy-talenten op diverse podia

En…. kom spelen in de speelweide, knutsel je in de rondte, dans tot je de tijd vergeet, kom tot rust bij het voetenbadterras en vaar je eigen weg (op de Berkel).

Cabaret & Vesp-audio

Het festival wordt uitgebreid met cabaretier Thijs Kemperink en nog meer straattheater. Ook komt de dialectband Old Ni-js naar het festival en zijn er nieuwe gratis kinderactiviteiten. Op het

thema-terrein ‘Oaver de Grenze’ draait een Amsterdamse deejay met pickup vanuit een vintage

Vespa scooter (zie foto). Kok, straattheaterartiest en entertainer Iwan Dam (zie foto) speelt letterlijk met vuur, jongleert, acteert en tovert met ingrediënten en geur.

Er is een heus voetenbad-terras voor het ultieme relaxen. Onder de tientallen standhouders staat onder meer speciaalbier Wentersch en er komen uit het hele land cateraars en foodtrucks naar Eibergen. Nieuw zijn onder meer de Vischrookerij uit Kampen en Van Bommel Beef (ambachtelijke Achterhoekse snacks).

En ook de natuurlijke speelplek (zie foto) van Tuinen van Geerdink ontbreekt dit jaar niet. Natuurlijk is er ook heel veel muziek: van gipsy-muizkek Balkanari tot dialectpop met Old Ni-js. Check programma & timetable wie wanneer waar speelt.Timetable ASF 2018

In de stemming komen? Kijk nog even naar de aftermovie Achterhoeks Streekfestival 2017. En voor online kaarten: Scroll naar beneden en scoor onderaan je online tickets. Kinderen tot 14 jaar - mits onder begeleiding- mogen gratis naar binnen.

Honden worden niet op het festivalterrein toegelaten.

Mogelijk gemaakt door Eventbrite

Goed om te weten:

  • Begintijd = tijdstip dat de poort open gaat. Start optredens is doorgaans 30 tot 60 minuten later. Dit varieert per artiest.
  • Wij werken met breekmunten (hele en halve munten).
  • Kijk ook even naar onze huisregels, elders op de website. Daar staan wat afspraken om het voor iedereen leuk te houden.
Meer activiteiten