21
jun

Midzomernacht Festival

Datum:

21-06-2019

Tijd:

19:30 - 00:30 uur

Prijs voorverkoop:

€ 10,00

Prijs dagkassa:

€ 12,50

De langste dag wordt vrijdag 21 juni gevierd met het Midzomernacht Festival. Een co-productie van het theater en muziekvereniging Excelsior (video). Dit orkest begeleidt in drie muziekblokken optredens van chansonnière Katell Chevalier, singer-songwriter Ellen Tackenkamp en Jochem Smit.

Verder zijn er semi-akoestische optredens van singer-songwriters op het grasveldje bij de tribunes. Na afloop draait er een deejay.

Het theater wordt sfeervol aangekleed. De bezoekers mogen bovendien hun eigen kleedje meenemen om lekker te chillen op het grasveldje.

De Nederlands-Franse chansonnière Katell Chevalier (video) was in 2016 dè sensatie van The Voice of Holland met Stromae’s ‘Formidable’. In 2017 maakt ze de stap naar het theater met de show ‘Deux Voix’, waarbij ze het wereldberoemde repertoire van Jacques Brel en Stromae vermengt tot een theaterconcert; een boeiende samensmelting van akoestische en elektronische muziek.

Levensgenieters

Singer-songwriter Ellen Tackenkamp (video) heeft een fluwelen stem en begeleidt zichzelf op gitaar. Samen met het muziekorkest speelt zij eigen werk, maar ook ‘Fragile’ van Sting. Jochem Smit (video) speelde in tal van musicals.

en is winnaar van aanstormend talent Musical Awards 2019. Hij vertolkt met Excelsior onder meer ‘Avond’ van Boudewijn de Groot, ‘Zing, Vecht, Huil, Bid’ van Ramses Shaffy en ‘Wonderfull Night’ van Eric Clapton. In de pauzes, tussen de muziekblokken, speelt op het grasveldje de singer-song popband MILO (video). Er worden leuke chillplekjes gecreëerd, bezoekers kunnen ook ongedwongen in het gras mijmeren en naar de sterrenhemel kijken. Een koel biertje en heerlijke wijnen completeren deze ode aan het leven. Check de videotrailer voor een impressie. Scroll helemaal naar beneden om meteen je online tickets te kopen.

Goed om te weten:

  • Begintijd = tijdstip dat de poort open gaat. Start optredens is doorgaans 30 tot 60 minuten later. Dit varieert per artiest.
  • Wij werken met breekmunten (hele en halve munten).
  • Kijk ook even naar onze huisregels, elders op de website. Daar staan wat afspraken om het voor iedereen leuk te houden.
  • Regelmatig maakt onze film- en fotocrew (in herkenbare shirts) opnamen voor eigen gebruik. Bezoekers stemmen automatisch in met alle beelden die worden geplaatst. In uitzonderlijke gevallen kan daar van worden afgeweken.
Meer activiteiten
Natuurfilm WAD & Noordpool Orkest
31
aug

Natuurfilm WAD & Noordpool Orkest

19:30 uur | VVK: € 27,50 | Dagkassa: € 30,00

André Hazes
06
sep

André Hazes

19:30 / 00:30 uur | VVK: € 29,50 | Dagkassa: € 32,00

Helligen Hendrik (Oald Zeer)
14
sep

Helligen Hendrik (Oald Zeer)

19:30 / 00:30 uur | VVK: € 19,50 | Dagkassa: € 22,50