25
jun

Odival Open Air Festival

Datum:

25-06-2017

Tijd:

14:00 - 17:00 uur

Prijs voorverkoop:

€ 3,50

Prijs dagkassa:

€ 5

Gymvereniging Odival bestaat 90 jaar en viert dit met een spetterende jubileumshow in ons theater tijdens het Odival Open Air Festival. Zondag 25 juni geven alle geledingen van Odival een demonstratie.

Er wordt een lange trumbling-baan aangelegd, waaghalzen kunnen op een freerunning-parcours strijden om de eerste plaats. Er staan trampolines opgesteld en natuurlijk ontbreekt ook de dancegroep niet.

In deze festival-achtige setting valt er nog veel meer te beleven. Er staan festivalkraampjes en er is een deejay. Natuurlijk zijn er ook drankjes verkrijgbaar.

Na afloop is er een besloten gedeelte voor leden en genodigden. Scoor voor slechts 3,50 euro hieronder binnen 1 minuut je online ticket (of geef ze cadeau aan je vrienden en familie). Aan de kassa kost een kaartje 5 euro. Hieronder zie je de timetable.

Tot ziens!

Goed om te weten:

  • Begintijd = tijdstip dat de poort open gaat. Start optredens is doorgaans 30 tot 60 minuten later. Dit varieert per artiest.
  • Wij werken met breekmunten (hele en halve munten).
  • Kijk ook even naar onze huisregels, elders op de website. Daar staan wat afspraken om het voor iedereen leuk te houden.
Meer activiteiten