16
sep

Pink Floyd Project

Datum:

16-09-2017

Tijd:

19:30 - 00:30 uur

Prijs voorverkoop:

€ 27,50

Prijs dagkassa:

€ 30,00

UITVERKOCHT: Het Pink Floyd Project op zaterdag 16 september wordt één van de grootste en meest spectaculaire optredens ooit in Openluchttheater Eibergen.

Twaalf topmusici, waaronder zanger Bert Heerink (ex Kayak en Vandenberg), spelen in een tweeënhalf uur durende show 25 songs uit het totale oeuvre van Pink Floyd. Met spectaculair quadrafonische geluid, lichtshow, laser-video en visuals. Zien hoe dat er uit ziet? Check de preview Pink Floyd Project

‘’Vele uitverkochte concerten in de Benelux, top-musici en natuurlijk in ons theater een geweldig decor. Het wordt een adembenemende en sprookjesachtige belevenis om naar te luisteren èn te kijken’’, zegt het bestuur. Dertig mensen werken in Eibergen voor en achter de schermen mee aan deze multi-media productie.

De leden van Pink Floyd Project toeren sinds 2007 door Europa. Bij sommige concerten zingt ook Pink Floyd’s eigen vocaliste Durga Mc Broom mee.

De avondvullende voorstelling begint om 21.00 uur. ‘’Bewust iets later, dan komen de lichtshow en visuals optimaal tot hun recht.’’

Omdat het hele podium propvol staat met instrumenten en apparatuur is er letterlijk geen ruimte over voor een voorprogramma. Wel zullen tijdens het concert 25 kinderen van onder meer de Menno ter Braakschool het koortje vormen uit de bekende videoclip 'Brick In The Wall'. Verder draait er vanaf 19:30 uur op het Muntenplein een deejay lekkere muziek en kun je genieten van koffie, bier, fris of wijntje. Halverwege het concert is er nog een korte pauze.


Goed om te weten:

  • Begintijd = tijdstip dat de poort open gaat. Start optredens is doorgaans 30 tot 60 minuten later. Dit varieert per artiest.
  • Wij werken met breekmunten (hele en halve munten).
  • Kijk ook even naar onze huisregels, elders op de website. Daar staan wat afspraken om het voor iedereen leuk te houden.
Meer activiteiten